Αδυνατεί να πατήσει γκάζι ο ΠΑΟΚ όταν απομακρύνεται από την Τούμπα, αγνοώντας την εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως και γκάζια έβαλε στους παίκτες του και μηνύματα θέλησε να στείλει, δύο ημέρες μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

Ο ρουμάνος τεχνικός είχε να πει πολλά στη χθεσινή προπόνηση, ξεκαθαρίζοντας πως όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η ένταση της φωνής τού 48χρονου τεχνικού φανέρωνε τον προβληματισμό του για την εικόνα του ΠΑΟΚ μακριά από την έδρα του, με τον Λουτσέσκου να λέει στους παίκτες:

«Πάντα θα σας προστατεύω αλλά πρέπει κι εσείς να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον σύλλογο. Εχουμε τεράστια ποιότητα ως ομάδα και το δείχνουμε στην Τούμπα.

Είστε άνδρες και θέλω να το δείχνετε και εκτός έδρας. Μη φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλίες. Ο ένας πρέπει να καλύπτει τον άλλον και όλους μαζί θα σας καλύπτω εγώ. Πρέπει όμως να καταλάβετε πως από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται για την ομάδα».

«Μη γυρίσετε»

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται, εκτός των άλλων, στην αδυναμία του Δικεφάλου να κερδίσει μακριά από την Τούμπα. Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να στέλνουν τελεσίγραφο σε Λουτσέσκου και παίκτες.

«Oλοι Ξάνθη το Σάββατο. Αν δεν κερδίσετε μη διανοηθείτε να γυρίσετε Θεσσαλονίκη» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης γίνεται λόγος για «κοιμισμένο στον πάγκο της ομάδας».