Η Κεφαλονιά προστίθεται στο δίκτυο της British Airways, που θα εκτελεί νέα απευθείας δρομολόγια προς το Λονδίνο από το ερχόμενο καλοκαίρι. Το νέο δρομολόγιο θα προστεθεί στους υπόλοιπους 11 προορισμούς της εταιρείας στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που η British Airways ξεκινά πτήσεις για την Κεφαλονιά, ενώ η νέα γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 15 Μαΐου και τα δρομολόγια θα εκτελούνται μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου 2018. Οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας από το Terminal 5 στο νησί της Κεφαλονιάς και οι πτήσεις θα αναχωρούν από το Λονδίνο κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Με την προσθήκη της Κεφαλονιάς η λίστα προορισμών της British Airways στην Ελλάδα επεκτείνεται σε συνολικά 13: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Σκιάθο. Τα δρομολόγια της British Airways εξυπηρετούν πλέον την πλειονότητα των πιο δημοφιλών, καλοκαιρινών και όχι μόνο, τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

Ο κ. Alex Cruz, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British Airways, σχολίασε: «Πάντα προσπαθούμε να αναπτύσσουμε στο έπακρο τις ταξιδιωτικές επιλογές που προσφέρουμε από το Heathrow και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την προσθήκη της Κεφαλονιάς στο εκτεταμένο μας δίκτυο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British Airways, κ. Alex Cruz και πρόσθεσε: «Η British Airways είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στο Λονδίνο και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παράλληλα και για να εξυπηρετήσουμε την αυξημένη ζήτηση, βελτιώνουμε τα δρομολόγιά μας και αυξάνουμε τις πτήσεις μας προς κάποιους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Ίμπιζα, η Σαντορίνη, η Μύκονος και το Σπλιτ.»