Το όνομα του Ράσμους Τελάντερ στοιχειώνει την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού καθώς τόσο η χθεσινή όσο και η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένες στην προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας του Τριφυλλιού με τον δανό αμυντικό.

Η πρόταση που έκαναν χθες οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δεν έγινε αποδεκτή από την πλευρά του παίκτη, ωστόσο υπήρξε μια κίνηση καλής θέλησης από τον Τελάντερ, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε συμφωνία.

Οι Πράσινοι πρότειναν στον παίκτη να ξεκινήσει η αποπληρωμή των οφειλομένων το 2018 (και πιο συγκεκριμένα από τον Απρίλιο) αλλά η απάντηση του δανού αμυντικού ήταν αρνητική. Υπήρξε όμως μια διάθεση από τον ποδοσφαιριστή να μη φτάσει η κατάσταση στα άκρα κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Τριφύλλι.

Πιο συγκεκριμένα, ο δανός αμυντικός πρότεινε στους Πράσινους να πάρει τη Δευτέρα 46.000 ευρώ, δηλαδή το 50% των χρημάτων που του οφείλονται, και τα υπόλοιπα 46.000 να καταβληθούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Η πλευρά του δανού αμυντικού ξεκαθάρισε πως θα περιμένει μέχρι το μεσημέρι την απάντηση του Παναθηναϊκού και αν οι Πράσινοι αποδεχθούν τη σχετική πρόταση, τότε δεν θα γίνει εκδίκαση της υπόθεσης. Σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση θα εκδικαστεί στις τρεις το μεσημέρι.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Χθες βράδυ πάντως υπήρχε αισιοδοξία πως θα βρεθεί συμβιβαστική λύση με τον Τελάντερ.

n Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στην Πάτρα την Παναχαϊκή για το Κύπελλο με προφανή βέβαια στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.