Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπράιαν Ρόμπερτς στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαλένθια, για τον αυριανό αγώνα με τις Νυχτερίδες, στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη (με τον οποίο σχεδόν δεν έχουν παίξει μαζί ακόμα…). Ο αρχηγός μπήκε στο αεροπλάνο για τον πρώτο του ουσιαστικά αγώνα στη φετινή Ευρωλίγκα, επιστρέφοντας έπειτα από απουσία περίπου δύο μηνών λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο.

«Εχουμε πιο ολοκληρωμένη ομάδα με τον Βασίλη. Μας λείπει βέβαια ο Μάντζαρης, αλλά ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας. Ξέρω πως είναι έτοιμος και χαρούμενος που επέστρεψε. Ανυπομονούμε να παίξουμε μαζί» τόνισε ο Αμερικανός για την επιστροφή του Kill Bill, που μάλιστα θα γίνει σε ένα παιχνίδι όπου ο σταρ των αντιπάλων είναι ο άνθρωπος που αντικαθιστούσε τον αρχηγό των Πειραιωτών όποτε δεν έπαιζε, ο Ερικ Γκριν.

«Ο Γκριν είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας κατεξοχήν σκόρερ. Γνωριζόμαστε. Το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε είναι θέμα όλης της ομάδας» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, που άφησε στην Αθήνα τον Μάντζαρη για αποθεραπεία, αφού τόσον καιρό παίζει κάνοντας ένεση λόγω του προβλήματος στο πόδι.