Το ματς της Καλλιθέας με την ΑΕΚ ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, με την Ενωση να έχει ήδη εξασφαλισμένη την πρώτη θέση του ομίλου και τους γηπεδούχους να μην κυνηγούν κάτι. Ετσι και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και ελεύθερα. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 έχοντας παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα όπως ο 18χρονος Χρήστος Γιούσης, που άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Χιμένεθ. Σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Ενωση δύο γκολ και έδειξε πως είναι παίκτης με προοπτικές. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 8′ με την κεφαλιά του Τζανετόπουλου και στο 30′, με το όμορφο τέρμα του Γιούση, έδειξε να καθαρίζει το ματς. Ομως η Καλλιθέα αντέδρασε μειώνοντας αρχικά με τον Παπαγγελή στο 32′ και ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 38′ με το πέναλτι του Τολέντο. Ο Γιούσης βρήκε όμως ξανά δίχτυα για την ΑΕΚ στο 77′ και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 3-2.

Καλλιθέα: Κορωνάκης, Βαλμάς, Καντέ, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Σμυρλής, Μασέντο (86′ Γαρδικιώτης), Μάκο (46′ Μαραθωνίτης), Μηλιός (79΄Κερασίδης)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Λαμπρόπουλος (36′ Αϊντάρεβιτς), Τσιγκρίνκσι, Γιαννούτσος, Βλαχομήτρος (69′ Μπακασέτας), Τζανετόπουλος, Κονέ (46′ Γκάλο), Γιούσης, Βινίσιους, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης

Τα άλλα µατς

Ο Παναιτωλικός πήγε στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αποφασισμένος να τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση χωρίς να δώσει… δικαιώματα. Το κατάφερε με εμφατικό μάλιστα τρόπο, επικρατώντας με 5-0 των Κρητικών στο Παγκρήτιο. Τα γκολ: Γκόμες, Κλέσιο (2), Μάζουρεκ, Ρόσα. Ο Παναιγιάλειος επικράτησε στο Αίγιο του Πανιώνιου με 1-0 (51′ Κόκκορης), όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης τσέκαρε το «εισιτήριο» για τις 16 του Κυπέλλου και ως δεύτερη πίσω από τον ΠΑΣ.

Τέλος, ο Λεβαδειακός χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με 2-1 (55′ Σαμαράς – 70′ Μπελγκαζουανί πέν., 87′ Νιας). Κατέλαβε έτσι τη δεύτερη θέση στον όμιλο, πίσω από τον ΠΑΟΚ.