Είκοσι δύο θέσεις γιατρών προκηρύσσει η ΔΕΗ ΑΕ. Πρόκειται για συμβάσεις μίσθωσης έργου, διάρκειας ενός έτους, προκειμένου οι προσληφθέντες να παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής της εργασίας προς τις μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ. Διευκρινίζεται ότι οι μονάδες αυτές εδρεύουν στους Νομούς Αττικής, Κοζάνης, Αρκαδίας, Φλώρινας, Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας – Κέρκυρας – Πρέβεζας – Αρτας, Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας, Λακωνίας, Εβρου, Τρικάλων – Καρδίτσας, Εύβοιας – Βοιωτίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας, Χανίων, Δράμας, Ροδόπης, Κυκλάδων και Δωδεκανήσων.

Τα βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι είναι:

– Να είναι γιατροί – μέλη του Ιατρικού Συλλόγου.

– Να κατέχουν και να ασκούν την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, όπως αυτή πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο.

– Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι άνδρες, πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η υποβολή πρέπει να γίνει είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε με συστημένη επιστολή στο Πρωτόκολλο της ΔΕΗ/ΔΥΑΕ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.30-15.30 (Αραχώβης 32, ΤΚ 106 81 Αθήνα, 2ος όροφος, κωδικός NUTS: EL303, τηλ. 210-3895.505 και 210-3895.434). Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γιατρούς λήγει στις 11 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι οι φάκελοι πρέπει να έχουν την ένδειξη: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου».