Στην πρόσληψη συνολικά 35 ατόμων προχωρά η Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκειμένου να καλυφθούν εποχικές ή παροδικές ανάγκες της Περιφέρειας, που εδρεύει στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι οκτώ μήνες, ενώ οι θέσεις είναι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την προκήρυξη, αναμένεται να προσληφθούν:

– 8 άτομα Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ

– 2 φαρμακοποιοί ΠΕ

– 4 άτομα Διοικητικού – Λογιστικού ΤΕ

– 2 κοινωνικοί λειτουργοί ΤΕ

– 1 επισκέπτης/τρια Υγείας ΤΕ

– 8 διοικητικοί γραμματείς ΔΕ

– 2 απολυμαντές ΔΕ

– 3 κηπουροί ΔΕ

– 5 καθαριστές/τριες ΥΕ

Θα πρέπει να διευκρινιστεί πως οι υποψήφιοι που θα πάρουν μέρος θα πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Για παράδειγμα, όσοι υποβάλουν αίτηση για τις θέσεις Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ θα πρέπει να έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της χώρας μας ή ισότιμο τίτλο του εξωτερικού ανεξαρτήτως ειδικότητας και παράλληλα γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου. Αντίστοιχα, για τη θέση των φαρμακοποιών απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα Φαρμακευτικής ΑΕΙ ή ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της χώρας μας ή του εξωτερικού. Επίσης θα πρέπει να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού ή βεβαίωση ότι πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού. Πάντως, οι υποψήφιοι, για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται πως όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετάσχουν στη διαδικασία καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση, εφόσον αυτή φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής, στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Αττικής, Λ. Συγγρού 80-88, Αθήνα, ΤΚ 117 41, απευθύνοντάς την (τηλ. 213-2065.831, 213-2065.155).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέξουν στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή: το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζουν πως κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία και μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού –δηλαδή Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής ή Δευτεροβάθμιας ή Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Αντίθετα, εάν υποβάλουν αίτηση για διαφορετικές κατηγορίες είτε σε μία είτε σε περισσότερες αιτήσεις, αυτό στην πράξη σημαίνει πως αυτοδικαίως ακυρώνονται όλες οι αιτήσεις και ο υποψήφιος αποκλείεται από τη διαδικασία. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 8 Δεκεμβρίου.