Θύμιζε το δεύτερο ή το τρίτο μέρος μιας ταινίας που είχε αφήσει εποχή, με τον πιασάρικο τίτλο «Η μεγάλη επιστροφή».

Το στοίχημα πλέον του Βασίλη Σπανούλη είναι να σπάσει την παράδοση και το σίκουελ να αποδειχθεί καλύτερο και από την πρώτη και αυθεντική ταινία, που συνήθως όλοι λατρεύουν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπειτα από 64 ημέρες πάτησε και πάλι (σε αγώνα) το παρκέ και αγωνίστηκε 16 λεπτά κόντρα στον Κόροιβο. Ηταν φανερό ότι μπήκε λίγο μουδιασμένος μέχρι να βρει τα πρώτα πατήματά του, αλλά όταν δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση, μέχρι και άμυνα στη γωνία σε φινάλε ημιχρόνου έτρεξε να βγάλει. Οσο περνούσε η ώρα φαινόταν ότι ο Kill Bill πατάει γερά και μετά το τέλος του αγώνα ήταν απίστευτα χαρούμενος, καθώς τόσον καιρό ένιωθε σαν θηρίο στο κλουβί.

Αν προσέξει κάποιος (φαίνεται ξεκάθαρα στο τηλεοπτικό πλάνο) την εικόνα του αρχηγού των Ερυθρολεύκων στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια, είναι αυτό που λέμε μια εικόνα, χίλιες λέξεις! Σαν το παιδί που του πήραν το παιχνίδι από το χέρι, σαν τον τσαντισμένο έφηβο που του «την είπε» ο καθηγητής στο σχολείο. Αν τον έπιανες από τη μύτη θα έσκαγε. Λογικό, γιατί περίμενε τόσον καιρό να μπει και να παίξει και την τελευταία στιγμή μίλησε η λογική. Ηταν έτοιμος να αγωνιστεί στην Ισπανία, δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο αλλιώς, προτίμησε όμως η επάνοδός του να γίνει σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον και το ματς με τον Κόροιβο ήταν ιδανικό.

Χωρίς κόσμο, μάλιστα, ο οποίος πάντα μπορεί να σου δώσει το κίνητρο να κάνεις το κάτι παραπάνω, που τώρα δεν χρειαζόταν.

Η οστεοχονδρίτιδα του κνημιαίου κυρτώματος αποτελεί την πιο συχνή αιτία πόνου κυρίως στα γόνατα παιδιών και εφήβων. Παρουσιάζεται όμως και σε πιο μεγάλες ηλικίες και ο πόνος είναι ώρες ώρες αφόρητος. Η επαναλαμβανόμενη φόρτιση κατά τις αθλητικές δραστηριότητες, χωρίς επαρκή χρόνο ανάπαυσης και επομένως προσαρμογής των οστών στη φόρτιση, δημιουργεί φλεγμονή στο κνημιαίο κύρτωμα προκαλώντας πόνο και οίδημα.

Αν δεν υπάρξει η απαραίτητη ξεκούραση μπορεί η φλεγμονή να παραμείνει για μήνες, αλλά αυτή τη φορά ο Σπανούλης, το ιατρικό και το προπονητικό τιμ και γενικότερα όλος ο σύλλογος χειρίστηκαν άψογα το θέμα και θα συνεχίσουν να το κάνουν.