Με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια άνετη νίκη επί της Κέρκυρας με σκορ 4-0 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, φτάνοντας έτσι τις τέσσερις διαδοχικές στο πρωτάθλημα. Ανεβαίνοντας κι άλλο στη βαθμολογία και παραμένοντας κοντά στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Αρκάδες καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 3-0. Στο 20′ ο Μανιάς άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Τόνσο (29′) και Καλτσά (45′). Η άμυνα των φιλοξενούμενων αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δίνοντας συνεχώς χώρο στην ομάδα του Παντελίδη και ευκαιρίες. Τις οποίες ο Αστέρας δεν άφησε ανεκμετάλλευτες.

Κάπως έτσι, το δεύτερο μέρος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η Κέρκυρα δεν είχε βγάλει την παραμικρή αντίδραση στο ματς με τον Αστέρα να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι. Το σκορ έκλεισε στο 55′ και πάλι ο Μανιάς, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του. Αυτό το 4-0 έμεινε μέχρι το τέλος αφού, παρά τη βελτίωση που παρουσίασε η Κέρκυρα όσον αφορά τουλάχιστον στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο στο ματς. Καταγράφοντας ουσιαστικά μία μόνο καλή στιγμή με το σουτ του Σπίνουλα.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56′ Ισνάλδο), Μανιάς (65′ Δουβίκας).

Κέρκυρα (Α. Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Αρτυματάς, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Κρητικός (46′ Σπίνουλας), Σιόντης, Μπαλάφας, Γεωργίου (46′ Ζορμπάς), Επστάιν (70′ Ντιογκό), Παμλίδης.

Ο Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Επστάιν, Τσιλιανίδη και Πασαλίδη.