Για πρώτη φορά στη φετινή Σούπερ Λίγκα θα υπάρχει κόσμος την Κυριακή στις εξέδρες της Τούμπας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για το σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει τα νέα για την κατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς ο σέρβος επιθετικός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο ρουμάνος κόουτς θα τον περιμένει ώς την τελευταία στιγμή.

Αγώνα δρόμου κάνει και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, για να προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στους Πρασίνους. Είναι βέβαια εξαιρετικά δύσκολο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ωστόσο ο πορτογάλος μεσοαμυντικός έλεγε χθες πως θα κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του, προκειμένου να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σε απολογία ο Λέοβατς

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάλεσε χθες σε απολογία τον Μάριν Λέοβατς για τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες. Ο κροάτης αμυντικός, ο οποίος προπονείται μόνος του, αναμένεται να τιμωρηθεί ακόμα και με διακοπή συμβολαίου.