Ο αγαπημένος… στόχος του Ρόμπιν Λουντ – επί των ημερών του στον Παναθηναϊκό – είναι ο ΠΑΟΚ. Ο φινλανδός μέσος έχει σκοράρει απέναντι σε επτά ομάδες κατά τη θητεία του στο Τριφύλλι, αλλά μόνο κόντρα στον Δικέφαλο πέτυχε περισσότερα από ένα γκολ. Από τα συνολικά 9 τέρματα της εν Ελλάδι καριέρας του τα 3 έχουν επιτευχθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στις εγχώριες διοργανώσεις ο Λουντ έχει κουνήσει πλεκτό – πλην Λεωφόρου – μόνο στην Τούμπα!

Εκεί δηλαδή όπου θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (19.30). Ο Φινλανδός θα προσπαθήσει να σκοράρει στην έδρα του Δικεφάλου για τρίτη φορά. Οι δύο προηγούμενες καταγράφηκαν στα πλέι οφ και κατά σύμπτωση 31 Μαΐου. Πέτυχε γκολ στο 1-1 το 2016 και στην επικράτηση των Πρασίνων με 2-3 το 2017 (μοιράζοντας και ασίστ στο δεύτερο ματς). Ενδιαμέσως είχε σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ και στη Λεωφόρο στο νικηφόρο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη (1-0) στον πράσινο πάγκο στις 4 Δεκεμβρίου 2016.

n Ο Λούκας Βιγιαφάνιες φόρτσαρε στη χθεσινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κυριακάτικο ντέρμπι. Εκτιμάται ότι θα προλάβει τον αγώνα της Τούμπας και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα.