Κάποιος πρέπει να ζηλεύει και να μούντζωσε τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, που σαν να μην του έφταναν όλα τα ζόρια στην προσωπική ζωή του, χθες έχασε και τη δουλειά του στην ΑΕΚ.

Μικρό το κακό, διότι προηγουμένως λίγο έλειψε να χάσει τον γιο του και τον πατέρα του, χώρια η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο ίδιος στη μέση πριν από έναν μήνα.

O 47χρονος προπονητής πλήρωσε ακριβά τα επίχειρα των δυο απανωτών ηττών της Ενωσης την Κυριακή από το Λαύριο στην Basket League και προχθές από την Μπαϊρόιτ στο Basketball Champions League. Την ίδια στιγμή αναζητείται αυτός που θα καθήσει στον πάγκο στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να είναι ο πρώην τζένεραλ μάνατζερ και νυν διευθυντής των ακαδημιών, Ντράγκαν Σάκοτα.

Σε ό,τι αφορά τη μεθεπόμενη ημέρα, κυκλοφορούν τα ονόματα των Σούλη Μαρκόπουλου, Ηλία Ζούρου, Αργύρη Πεδουλάκη και Βαγγέλη Αγγέλου, ωστόσο περισσότερο προκρίνεται η λύση ξένου προπονητή, με υποψήφιους τον Μαυροβούνιο Ντέγιαν Ράντονιτς και τον Λετονό Αϊναρς Μπαγκάτσκις, που πέρυσι ήταν σε Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιστοίχως.