Μπορεί να μην του αρέσει και πολύ να πηγαίνει στο σχολείο, όμως όταν έχει να κάνει με εξωσχολικές δραστηριότητες ο πρίγκιπας Τζόρτζ φαίνεται να το διασκεδάζει και με το παραπάνω!

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Telegraph ο πρίγκιπας Τζορτζ έπαιξε στο πρώτο του θεατρικό έργο για τη «Θεία Γέννηση και ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φυσικά και βρέθηκε κοντά του για να τον καμαρώσει!

Συγκεκριμένα, το πριγκιπικό ζευγάρι, βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη, στο Μάντσεστερ, επισκεπτόμενοι το Children’s Global Media Summit, εκεί που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλούσε με άλλα παιδιά κι όπου αναφέρθηκε και στο θεατρικό ντεμπούτο του γιου του.

«Πήγα στου αγοριού μου το θεατρικό έργο για τη Θεία Γέννηση. Ήταν διασκεδαστικό. Ήταν (ο Τζορτζ) ένα αρνάκι» είπε.Αρνάκι. Βασιλικό αρνάκι, μελλοντικά.Το μόνο που θα ήταν πιο γλυκό από αυτή την ομολογουμένως τρυφερή είδηση θα ήταν μια φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ ντυμένου «αρνάκι».

Μπορεί να μην την έχουμε, λυπούμαστε γι’ αυτό, αλλά φανταζόμαστε το οικογενειακό άλμπουμ ενός μελλοντικού, πιθανά, Βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας με φωτογραφία του να είναι ντυμένος «αρνάκι». Ενδιαφέρουσα αντίθεση με τον λέοντα στο βασιλικό οικόσημο..