Δύο βαθμούς μοιράστηκαν χθες στα Γιάννινα ο ΠΑΣ με τη Λαμία, με το τελικό 1-1 να αφήνει μάλλον ικανοποιημένες

και τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με το μυαλό κυρίως στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι «καθαρές» φάσεις να μην είναι πολλές και τα δύο γκολ να έρχονται από στημένες φάσεις.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 64′ με κεφαλιά του Μαυροπάνου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ναδάλες, όμως η Λαμία αντέδρασε και στο 77′ ισοφάρισε με παρόμοιο τρόπο. Ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο Τσούκαλος με κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Αφού στα λεπτά που ακολούθησαν η πίεση των γηπεδούχων δεν έφερε αποτέλεσμα, με τη Λαμία να παίρνει στο φινάλε έναν μάλλον δίκαιο βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 8η φετινή ισοπαλία για τα Γιάννινα και η 4η συνεχόμενη, με το ίδιο σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος (72′ Μπουκουβάλας), Μιχαήλ (46′ λ. τρ. Σκόνδρας), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Μανθάτης, Σολτάνι (λ. τρ. Χαλκιαδάκης), Κόντε.

Λαμία (Μπ. Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου (57′ Καραγιάννης), Ομο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Μπουλούλης (75′ Φράγκος), Βουό (69′ Τσούκαλος).