Περικυκλωμένος από τους… Παπαδόπουλους φαίνεται ότι είναι ο Πάνος Καμμένος, καθώς εκτός από «μεσάζοντα της Αραβίας» Βασίλη Παπαδόπουλο συνεχίζονται τα αμερικανικά δημοσιεύματα για τους ρωσικούς διαύλους του ομογενούς πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ Τζορτζ Παπαδόπουλου.

Την πτυχή αυτή αναδεικνύει η «Ουάσιγκτον Ποστ», κάνοντας χθες στην ηλεκτρονική έκδοσή της ειδική αναφορά στον ομογενή, τις σχέσεις του με τη Ρωσία, αλλά και τους δεσμούς που είχε με τον υπουργό Αμυνας. Στην κεντρική φωτογραφία του ρεπορτάζ εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος την ημέρα που υποδεχόταν στην Ελλάδα τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Η επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας δεν έγινε τυχαία: στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι την ίδια ημέρα ο υπουργός –«ένας φιλορώσος εθνικιστής που συχνά καυχιέται για τις υψηλές διασυνδέσεις του στη Μόσχα» –δέχτηκε και μία άλλη επίσκεψη, του Τζορτζ Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τζορτζ Παπαδόπουλος «έγινε δεκτός από τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα, πολλοί εκ των οποίων διατηρούν στενούς δεσμούς με τη Ρωσία και συμπάθειες που θα ήταν ασυνήθιστες για άλλες δυτικές πρωτεύουσες. Ειδικά ο Καμμένος διατυμπάνιζε τις φιλορωσικές απόψεις του και την αποφασιστικότητά του να σφυρηλατήσει τους δεσμούς του με τον νεαρό σύμβουλο του Τραμπ».