Η Νάπολι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Φιορεντίνα στο Σαν Πάολο. Ετσι, η ευνοημένη της 16ης αγωνιστικής είναι η Ιντερ, που πήρε το 0-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους στο Τορίνο και παρέμεινε μόνη στην κορυφή.

«Κι όμως δεν είχαμε άσχημη απόδοση. Κάναμε σωστή προσέγγιση του αγώνα και είχαμε καλές ευκαιρίες» σχολίασε ο τεχνικός της Νάπολι. Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη, αλλά ο τερματοφύλακας της Ιντερ, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, είχε εξαιρετικές επεμβάσεις. «Είναι κρίμα που δεν νικήσαμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Παίξαμε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα» είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Οταν φεύγεις από το Τορίνο με βαθμό είναι θετικό. Η Ιντερ έχει την ποιότητα να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας» είπε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Επιστροφή στις νίκες για τη Μίλαν, καθώς με δύο γκολ του Μποναβεντούρα νίκησε 2-1 στο Σαν Σίρο την Μπολόνια.

Απώλεια βαθμών και για τη Ρόμα (0-0 στη Βερόνα με την Κιέβο), ενώ ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς Κάλιαρι – Σαμπντόρια. Βαθμολογία: Ιντερ 40, Νάπολι 39, Γιουβέντους 38, Ρόμα 35.