Η οικοδέσποινα Αλ Τζαζίρα νίκησε 1-0 την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας Ουράβα από την Ιαπωνία και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ Συλλόγων, στην οποία θα αντιμετωπίσει μεθαύριο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το Μουντιάλ Συλλόγων διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στον άλλο προημιτελικό η Πατσούκα από το Μεξικό (κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ της CONCACAF) επικράτησε επίσης με 1-0 της Βιντάντ Καζαμπλάνκα και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό αύριο, κόντρα στην κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Γκρέμιο.

n Χωρίς τον Νεϊμάρ (τιμωρημένος, ενώ αναχώρησε για τη Βραζιλία για οικογενειακούς λόγους), η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-1 τη Λιλ και παραμένει στην κορυφή με εννέα βαθμούς διαφορά από τη Μονακό, η οποία χρειάστηκε δύο γκολ του Καρίγιο στο τελευταίο πεντάλεπτο για να νικήσει με ανατροπή 3-2 την Τρουά. Νίκη με ανατροπή και για τη Λυών (2-1 στην έδρα της Αμιάν).

n Ο Αγιαξ νίκησε 3-0 την Αϊντχόφεν στο ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ η δεύτερη Αλκμααρ συνέτριψε 5-0 τη Χέρακλες. Βαθμολογία: Αϊντχόφεν 39, Αλκμααρ 34, Αγιαξ 32.