Θέμα παιδείας των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού σταφ της Μάντσεστερ Σίτι θέτει ο Ζοζέ Μουρίνιο, δίνοντας συνέχεια στην άγρια αντιπαράθεση που έφτασε σε χειροδικία των παικτών της ομάδας του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Πολίτες.  

Η συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκε αυτής του Μουρίνιο και ο Καταλανός παραδέχτηκε πως ενθαρρύνει τους παίκτες του να πανηγυρίζουν έντονα τις νίκες. Παρότρυνε επίσης τους Κόκκινους Διάβολους να αποδεχτούν την ήττα τους, ενώ τόνισε πως η συμπεριφορά των παικτών του ήταν κόσμια.

«Λέει, λέει… Δεν βρίσκομαι εδώ για να σχολιάσω τα λόγια του», είπε ακολούθως ο Ζοζέ Μουρίνιο στη δική του συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος ωστόσο έθεσε θέμα παιδείας των αντιπάλων.

Οι δύο σύλλογοι έχουν προθεσμία μέχρι σήμερα στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδας να καταθέσουν τα υπομνήματά τους στην ομοσπονδία για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με την τελευταία εκδοχή που παρουσιάζει η «Μάρκα», η σπίθα από την οποία ξεκίνησε η σύγκρουση ήταν ένα σχόλιο του προπονητικού σταφ της Σίτι προς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ιμπρα, μιλάς πολύ αλλά κινείσαι λίγο», είπε.