Συνεχίζεται το μπαράζ εισβολών διαρρηκτών σε σπίτια ποδοσφαιριστών που διαμένουν στα νότια προάστια της Αθήνας. Για δεύτερη φορά, σε διάστημα 40 ημερών ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού Μεχντί Καρσελά βίωσε την περασμένη Δευτέρα την πικρή εμπειρία τις εισβολής διαρρηκτών στη μεζονέτα όπου διαμένει στη Βούλα. Οι δράστες είχαν όπως φαίνεται παρακολουθήσει τις κινήσεις του. Εκμεταλλεύτηκαν το μικρό χρονικό διάστημα από τις 4.30 το μεσημέρι έως τις 7.30 νωρίς το βράδυ που απουσίαζε από το σπίτι, παραβίασαν ένα παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι και το λεηλάτησαν κλέβοντας κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Την προηγούμενη φορά, στις 30 Οκτωβρίου που ο ποδοσφαιριστής είχε πέσει θύμα συμμορίας διαρρηκτών, οι δράστες σήκωσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε παραβιασμένο και άδειο κοντά στο βουνό.

Οι συνεχείς διαρρήξεις και η έλλειψη σχεδίου αστυνόμευσης για την αποτροπή τους προκαλούν προβληματισμό. Τους τελευταίους μήνες γνωστοί ποδοσφαιριστές ανάμεσά τους ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Οτζίτζα-Οφόε, καθώς και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων.