Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ατρόμητο, ο οποίος πέρασε από την Κέρκυρα νικώντας 3-1 την τοπική ομάδα, με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα και συμπαραστάτη τον Βασιλακάκη.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκα, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ουάρντα άνοιξε το σκορ στο 59′ και σκόραρε για το 2-0 τρία λεπτά αργότερα. Η Κέρκυρα μείωσε με τον Σιόντη στο 77′ και ο Βασιλακάκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Ανδρέας Γιαννιώτης, ήταν αποτελεσματικός όσες φορές η Κέρκυρα ήταν απειλητική.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64’ Γεωργίου), Ζορμπάς (64’ Κόντος), Επστάιν (73’ Αναστασίου), Μπάουμαν

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46’ Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87’ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29’ λ.τ. Μενσά)