Δεν ξέρουμε τις μουσικές του προτιμήσεις. Αν όντως είναι του κλασικού ρεπερτορίου. Σε ό,τι αφορά όμως τη Σούπερ Λίγκα, είναι βέβαιο πως ο Μάρκο Μάριν… το βιολί του. Ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό που από χθες το απόγευμα αναπαύεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολη 1-0 νίκη επί του ΠΑΣ, με τον γερμανό μέσο – επιθετικό να ξορκίζει (63΄) το κακό σε ένα χρονικό σημείο που οι Ερυθρόλευκοι είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως μόνο τυχαία η ομάδα του ΠΑΣ είχε μέχρι χθες μόλις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα. Παρά τις απουσίες της, η ομάδα του Πετράκη δεν έχασε την τραχιά της όψη, πίσω από την μπάλα. Οι πολλές κατοχές του Ολυμπιακού λοιπόν δεν έβγαζαν πουθενά, μέχρι ο 28χρονος με ένα σουτ έξω από την περιοχή να κάνει τη δουλειά! Οι πρωταθλητές (και… χειμώνα από χθες) θα μπορούσαν να έχουν φτάσει ώς το φινάλε με μεγαλύτερη άνεση.

Ο επόπτης Γκάγκας όμως δεν είδε πως η μπάλα περνά μισό μέτρο μέσα από την τελική γραμμή της εστίας του Γιαννίκογλου, στο σουτ Ανσαριφάρντ (73΄). Οχι τίποτε άλλο, αλλά στέρησε με τον τρόπο αυτόν από τον Οτζίτζα Οφόε –που ούτως ή άλλως ήταν μακράν ο κορυφαίος στο δεύτερο ημίχρονο –μια μαγική ασίστ!

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Κούτρης, Σισέ (88′ Ζιλέ), Ενγκελς, Ομάρ, Ταχτσίδης (56′ Πάρντο), Ρομαό, Μάριν, Οτζίτζα, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (74′ Τζούρτζεβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννικόγλου, Σκόνδρας (84′ Βιντάλ), Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Μανθάτης (88′ Νικολιάς), Αποστολόπουλος, Χαλκιαδάκης (78′ Μπέτρα), Μπέριος.