Η ΑΕΚ μπορεί να έδειξε απέναντι στον Απόλλωνα διάθεση να δημιουργήσει και να βρει το γκολ ή τα γκολ που της έδιναν τη νίκη, όμως δεν μπόρεσε τελικά να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Γιώργου Παράσχου. Μένοντας στο 0-0 κόντρα στον σύλλογο της Ριζούπολης, στο βροχερό ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έφτασε δύο φορές κοντά στο να ανοίξει το σκορ, με τις ευκαιρίες των Λόπες και Λιβάγια, χωρίς όμως επιτυχία. Ο Χιμένεθ ρισκάρισε στην επανάληψη και πέρασε από νωρίς στο ματς τούς Κονέ και Χριστοδουλόπουλο, ενώ λίγο αργότερα έριξε στο γήπεδο και τον Κλωναρίδη. Ωστόσο η Ενωση δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα μέχρι το φινάλε, και έτσι άφησε δύο βαθμούς αδυνατώντας να πάρει ύσερα από 20 χρόνια και πάλι τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Να σημειωθεί πως στην ΑΕΚ υπήρξαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του ρέφερι Κουμπαράκη, στον οποίο χρεώνουν κυρίως τον μη καταλογισμό πέναλτι στο τράβηγμα του Παπάζογλου στον Λαμπρόπουλο, στο 79′.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66′ Κλωναρίδης), Μπακασέτας (52′ Κονέ), Λόπες (56′ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο, Λιβάγια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τσόβιτς, Ντάσιος (83′ Μπιτζιμίν), Κύργιας, Παπάζογλου, Κούρος, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Ελμπάζ (59′ Καστιγιέχος), Αλμπάνης, Ανιέτε (72′ Μενδρινός).