Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αφήσουν πίσω τους το αποτέλεσμα του Σαββάτου είχαν χθες οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενόψει των εορτών.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, που είναι γνωστό για τα θαλασσινά του, με τους Κιτρινόμαυρους να περνούν εκεί κάποιες χαλαρές στιγμές. Βεβαίως από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει το ματς με τον Απόλλωνα και η επόμενη μέρα, που φαίνεται να βρίσκει όλους περισσότερο πεισμωμένους για επιστροφή στην κορυφή. Κάτι που όπως τονίστηκε και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη πρέπει να αποτελεί τον μοναδικό στόχο όλων. Αποψη με την οποία συμφώνησαν και οι παίκτες της Ενωσης, που υπογράμμισαν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν το κλίμα.

Στο Αγρίνιο

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σιμόες, Τσόσιτς και Βράνιες, οι οποίοι και χθες έμειναν εκτός προπόνησης. Με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και τους δύο στόπερ να γυμνάζονται ατομικά.