Επτά ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά για τον Λεβαδειακό που κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει 2-1 του Πανιωνίου στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος της Σούπερ Λίγκας. Η τελευταία φορά που οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγύρισαν «τρίποντο» ήταν στο Αγρίνιο στις 15 Οκτωβρίου με το 1-0 επί του Παναιτωλικού. Κι όμως, η παγωνιά της ήττας άρχισε να γίνεται και πάλι αισθητή, όταν στο 58′ ο Μασούρας έδωσε προβάδισμα στον Πανιώνιο. Στην επόμενη φάση ο Λεονάρντο ισοφάρισε και ο Λεβαδειακός «ζεστάθηκε» στο 77′ με το γκολ του Γιακουμάκη που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

«Ηταν ένα παιχνίδι που χάσαμε μόνοι μας. Προηγηθήκαμε με ένα ωραίο γκολ,αλλά δεχτήκαμε δύο από δικά μας λάθη», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ ο Ζοζέ Ανιγκό χαρακτήρισε τη νίκη δίκαιη: «Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα», είπε.

Ο Πανιώνιος ισοβαθμεί πλέον στην 5η θέση με τον Αστέρα Τρίπολης (από 22 βαθμούς), ενώ ο Λεβαδειακός με αυτήν τη νίκη μοιράζεται την 8η θέση με την Ξάνθη (από 18 βαθμούς).