Σαφώς ο μεγάλος στόχος του φετινού ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα, αλλά στον Δικέφαλο δεν ξεχνούν τη γλύκα που πήραν την περασμένη άνοιξη με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στα Τρίκαλα απόψε (19.30, Cosmotesports 1) ουσιαστικά ξεκινά η φετινή διοργάνωση με τα νοκάουτ ματς και ο κάτοχος του τροπαίου θέλει να τελειώνει από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω και της διαφοράς δυναμικότητας (τα Τρίκαλα βρίσκονται μόλις στην 7η θέση της Football League, δέκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αρη) προσφέρεται και για κάποιες αλλαγές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ρουμάνος τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας δεν έχει στη διάθεσή του τούς Κάτσε, Βιεϊρίνια και Πούγγουρα λόγω τραυματισμού, καθώς και τον τιμωρημένο Ρόμπερτ Μακ. Παράλληλα άφησε εκτός αποστολής τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, επαναφέροντας τον Ροντρίγκο Ρέι.

Είναι πολύ πιθανό επίσης να επανεμφανιστεί και ο Πρίγιοβιτς στο βασικό σχήμα στην επίθεση, αντί του Κουλούρη, ενώ αναμένεται ο Λουτσέσκου να δώσει ευκαιρία και στον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, στο αριστερό άκρο της άμυνας.