Ο Σοζέι Μασούντ (φωτογραφία) βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ, καθώς η προσθήκη του στο ρόστερ αποτελεί προσωπική επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ. Ο ισπανός τεχνικός εκτιμά ότι ο 33χρονος μέσος μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη για τη θέση του Πέτρου Μάνταλου, δίνοντας λύσεις στην Ενωση με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Συν τοις άλλοις, ο Χιμένεθ στηρίζει την επιλογή του Μασούντ και για το γεγονός ότι ο ιρανός άσος δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Μιας και η παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο θα του επιτρέψει να ενταχθεί αμέσως και πιο ομαλά στο σύνολο της Ενωσης.

Το θέμα της απόκτησής του από την ΑΕΚ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει στην τελική ευθεία, αν και για τον Μασούντ υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό αλλά και την Οσασούνα.

Αραούχο

Σκέψεις για επιστροφή στη Λας Πάλμας τον Ιανουάριο φέρεται ότι κάνει ο Σέρχιο Αραούχο, με την «As» να αναφέρει χθες πως ο αργεντινός φορ δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο γεγονός ότι η οικογένειά του παραμένει στα Κανάρια Νησιά. Πάντως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα διαψεύστηκε χθες από την πλευρά του Αραούχο, που όταν ενημερώθηκε για τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ξεκαθάρισε ότι το μυαλό του βρίσκεται μόνο στην Ενωση.

n Περίπου έναν μήνα θα μείνει εκτός δράσης ο Αντρέ Σιμόες, που έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο. Στο σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Τσόσιτς, Βράνιες και Λιβάγια.

ΝΙΚΟΣ ΚΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ