Δεξί μπακ πολυτελείας για τα ελληνικά δεδομένα. Ο ξεχωριστός κύριος Μάτος κατάφερε για δεύτερη σερί σεζόν να σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Είχε δράσει στo Γιορούπα Λιγκ το καλοκαίρι, ακολούθως στο πρωτάθλημα και χθες στα Τρίκαλα πέτυχε δύο γκολ στη νίκη 1-5 του Δικεφάλου για τη φάση των 16 του Κυπέλλου (στο δεύτερο πάντως υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ το οποίο δεν καταλόγισε ο Βασίλης Φωτιάς).

Συνολικά μετράει πέντε τέρματα στην τρέχουσα σεζόν (13 προσμετρώντας και τα περσινά) και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (10 σε όλες τις διοργανώσεις) στον εσωτερικό ανταγωνισμό της ομάδας.

Κόντρα στα Τρίκαλα, κούνησε πλεκτό με σουτ στο 5′ και με κεφαλιά στο 57′, αφού πρώτα «γκρέμισε» τον Αγγελο Βέρτζο, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του ΑΟΤ Σωτήρης Αντωνίου να μιλήσει για έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα του.

Τα Τρίκαλα, άλλωστε, είχαν ισοφαρίσει 1-1 με κεφαλιά του Ξενοφώντα Πάνου στο 15′ και μέχρι τη λανθασμένη απόφαση του ρέφερι δεν θύμιζαν ομάδα της Football League. Κάπου εκεί όμως πέταξαν λευκή πετσέτα. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε με Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (70′), Τζάλμα Κάμπος (80′) και Γεβγέν Σάκχοφ (90+) και η ρεβάνς στην Τούμπα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Επιστροφή Μυστακίδη με αίμα!

Στο χθεσινό παιχνίδι καταγράφηκε και η επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη στη δράση ύστερα από 8,5 μήνες. Ο 23χρονος παίκτης είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις 2 Απριλίου και επιστρατεύτηκε ως αλλαγή στο 82′ κόντρα στα Τρίκαλα. Αποχώρησε μάλιστα με αίματα λόγω σκισίματος στο φρύδι, αλλά δεν έδειξε να πτοείται.