Φυσικά και η τελευταία εντύπωση έχει πάντα τη σημασία της. Ας είναι Κύπελλο το σημερινό (17.15) στα Χανιά για τον Ολυμπιακό, ας έχει και ρεβάνς το αντάμωμα με τον Πλατανιά. Προφανώς οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν το 2017 με μια ακόμη νίκη, που επί του προκειμένου θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση στους προημιτελικούς της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Ο Τάκης Λεμονής λοιπόν αναπόφευκτα πήρε μαζί του όσους ποδοσφαιριστές είχε διαθέσιμους. Ακριβώς 23 στον αριθμό. Δεν μπήκαν στο τσάρτερ ο τραυματίας Παπέ Σισέ και ο Μπεν (φωτογραφία), που προστέθηκε στη λίστα προς αποχώρηση πλάι σε Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντιέλαρ και Εμενίκε (σ.σ. ενδιαφέρεται ο Ερυθρός Αστέρας). Αντίθετα, εντός των επιλογών του έλληνα τεχνικού είναι τόσο ο Σεμπά, όσο και ο Βούκοβιτς. Αν θα πάρουν σήμερα ευκαιρίες; Χθες στην προπόνηση δεν συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΣ. Αρα, δοκιμή δεν υπάρχει…

Τι υπάρχει; Τα είπαμε στον πρόλογο. Η ανάγκη του Ολυμπιακού να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2017, ώστε από αύριο κιόλας να μπει στην κουβέντα του προγραμματισμού για το 2018. Ναι, λέγονται και μεταγραφικές κινήσεις αυτές που θα ακολουθήσουν. «ΤΑ ΝΕΑ» από χθες έγραψαν για το σοβαρό ενδιαφέρον των Ερυθρολεύκων αναφορικά με την υπόθεση του Ζινεντίν Μασάς, που μένει ελεύθερος από την Τουλούζ, και η εντύπωση που υπάρχει είναι ότι οι εξελίξεις για τον 21χρονο κεντρικό μέσο είναι κοντά. Πληροφορίες από τη Γαλλία, άλλωστε, επιμένουν ότι το ταξίδι του Φρανσουά Μοντέστο εκεί (επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας) είχε ως κίνητρο μεταξύ άλλων και κάποιες συζητήσεις για το θέμα αυτό.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΛΛΗΣ