Συμφωνία για την αποκλειστική διανομή του NESTEA® στην Ελληνική αγορά ανακοίνωσαν την Πέμπτη η NestléWaters και η Foodrinco. Η συνεργασία θα αρχίσει να ισχύει από τον Ιανουάριο 2018, μετά την λύση της κοινοπραξίας Beverage Partners Worldwide, οπότε η Foodrinco θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διανομή του NESTEA®.

Όπως ανακοινώθηκε από την Nestlé η εμπειρία που έχει αποκομίσει από την μακροχρόνια σχέση της με την NestléWaters στην Ελλάδα, καθώς και η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, καθιστούν την Foodrinco έναν ισχυρό συνεργάτη της Nestlé για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης διανομής και τη συνέχιση της ανάπτυξης του brandNESTEA® στην Ελλάδα.

«Είμαι ευτυχής που είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με την Foodrinco σε αυτή τη σημαντική αγορά για το NESTEA®. Η ευελιξία και η ικανότητά τους θα μας επιτρέψουν να ενισχύσουμε τοNESTEA®, φέρνοντας συναρπαστικές καινοτομίες στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο GarethJones, Head of Tea της NestléWaters. Από την πλευρά του ο Γιώργος Βυτόγιαννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Foodrinco τόνισε ότι η

ανακοίνωση της συνεργασίας με την NestléWaters αποτελεί για την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς για την εταιρεία που εκπροσωπεί.

«Ο ηγέτης στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού παγκοσμίως εμπιστεύεται στην Foodrinco αποκλειστικά ένα ακόμα κορυφαίο brand της, για την πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας στη διανομή και προώθηση κορυφαίων μαρκών ,το άρτια οργανωμένο δίκτυο logistics, αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης και την αξιοπιστία που έχει κτίσει τα τελευταία 25 χρόνια η παρουσία της στην αγορά. Δεσμευόμαστε για ένα ισχυρό νέο ξεκίνημα» τόνισε.

Η εταιρεία Foodrinco, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ, δραστηριοποιείται στον τομέα της προώθησης και πώλησης ποτών και ροφημάτων, και συγκεκριμένα στη διανομή και προώθηση προϊόντων κορυφαίων εταιρειών στην ελληνική αγορά, όπως η NESTLÉ WATERS (Κορπή, Perrier, SanPellegrino, AcquaPanna, Contrex, Vittel), τα οινοποιεία ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ (Νεμέα), ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ (Νάουσα), ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΤΟΥ (Αττική), η ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΣ (Τύρναβος), το RelaxationDrink TRANQUINI και το Ενεργειακό Ποτό XL.