Παρένθεση αποδείχθηκε για τη Μάντσεστερ Σίτι η ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας. Οι Πολίτες επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας της Γουότφορντ με 3-1 και αύξησαν ξανά στους 15 βαθμούς τη διαφορά τους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αίσθηση στο μεταξύ έχει προκαλέσει στο Νησί η ολομέτωπη επίθεση του Ζοζέ Μουρίνιο στους εκπροσώπους της περίφημης τάξης του ’92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ιδιαίτερα στον Πολ Σκόουλς, για την κριτική που ασκούν στον ίδιο και τους παίκτες του.

Μετά τη νίκη με 2-0 επί της Εβερτον, ο Πορτογάλος ξιφούλκησε εναντίον του Πολ Σκόουλς λέγοντας πως κίνητρο της σκληρής κριτικής του είναι η ζήλεια του για τα πολλά χρήματα που κερδίζει ο Πολ Πογκμπά!

Ο παλαίμαχος μέσος της Γιουνάιτεντ είχε πει πρόσφατα ως σχολιαστής στο BT Sport πως ο Πογκμπά «μοιάζει να μην είναι σε φόρμα» και πως «δεν παίζει ως μέσος των 100 εκατ. ευρώ». Επίσης είχε χαρακτηρίσει τον Μουρίνιο «αποτυχημένο προπονητή» μετά την ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον.

Ο Πορτογάλος απάντησε τονίζοντας ότι οι παλιοί παίκτες της Γιουνάιτεντ που εργάζονταν ή συνεχίζουν να εργάζονται στα μίντια (Γκάρι και Φιλ Νέβιλ, Ράιαν Γκιγκς, Οουεν Χάργκριβς, Ρόι Κιν) «θα ήθελαν πολύ να βρίσκονται στον σύλλογο και είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να λύσω εγώ».

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του στον Σκόουλς: «Πιστεύω πως το μόνο που κάνει ο Σκόουλς είναι να ασκεί κριτική. Δεν κάνει σχόλια, κάνει κριτική που είναι διαφορετικό πράγμα. Ο Πογκμπά προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Δεν είναι δικό του λάθος που βγάζει περισσότερα χρήματα από τον Πολ Σκόουλς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας: «Αν ο Σκόουλς αποφασίσει κάποια μέρα να γίνει προπονητής, του εύχομαι να μπορέσει να κάνει το 25% από αυτά που έκανα εγώ, που είναι περίπου έξι τίτλοι. Με το 25% θα είναι πολύ χαρούμενος».

Από το πεδίο του Μουρίνιο δεν ξέφυγαν ούτε οι παράγοντες της Πρέμιερ Λιγκ και της Ομοσπονδίας, καθώς τους κατηγόρησε πως δεν αντιμετωπίζουν δίκαια την ομάδα του στον ορισμό των ημερομηνιών που διεξάγονται οι αγώνες.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, ο καταλανικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Κουτίνιο στην προσπάθειά του να πείσει τη Λίβερπουλ να συναινέσει στη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα της έστειλε τελεσίγραφο πως δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα με το νούμερο 10.

– Αποκλεισμός-σοκ της Νάπολι από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η πρωτοπόρος της Serie A ηττήθηκε στο Σαν Πάολο με 2-1 από την Αταλάντα.