Ο Μπράιαν Ρόμπερτς θα είναι τελικά αυτός που θα χάσει το αυριανό ραντεβού του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (21.00, Novasports 1) με την Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός που ταλαιπωρείται από θλάση έχει ακόμα ενοχλήσεις και το μόνο που δεν θέλουν στην ομάδα (έχοντας καεί στον… χυλό) είναι να ρισκάρει με κάποια υποτροπή.

Αντίθετα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι τρεις που επέστρεψαν από την Τρίτη (Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Μάντζαρης), οι οποίοι αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών». Ενισχυμένη αναμένεται πάντως να έρθει στην Αθήνα η ιταλική ομάδα, που συμφώνησε με τον NBAer λιθουανό φόργουορντ των Νιου Γιορκ Νικς Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος επέτρεψε στην Ευρώπη.

– Το πρώτο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup θέλει να κάνει απόψε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που υποδέχεται (18.00, ΕΡΤ2) στη Γλυφάδα την ισπανική Τζιρόνα. «Είναι αυτονόητο ότι κόντρα σε μια ομάδα από την Ισπανία, που έχει και ποιότητα, ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Μίσσας.