Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση το Σάββατο αντιμετωπίζοντας στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Ξεκινώντας δηλαδή τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2018 στο γήπεδο όπου έκλεισε εκείνες για το 2017, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί. Οι Μοράν και Μασούντ προπονούνται κανονικά και η συμμετοχή τους στην αποστολή δείχνει ιδιαίτερα πιθανή.

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι η Ενωση θα παραταχθεί σε σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα, με το ερωτηματικό για τα μετόπισθεν να αφορά τη συμμετοχή του Βράνιες, που μπήκε μεσοβδόμαδα σε κανονικό πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι για το εν λόγω παιχνίδι οι Κιτρινόμαυροι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Σιμόες, Τσόσιτς, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

– Η ΑΕΚ κινείται στην αγορά και για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει βιασύνη για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Το όνομα του Γιουσέφ Τουτού της Κοπεγχάγης φαίνεται να είναι μεταξύ αυτών που έχει εξετάσει η Ενωση, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο προσκήνιο ο Ερνάνι, στην περίπτωση που η Πόρτο αλλάξει τακτική όσον αφορά το μέλλον του.