Κάθε μέρα και μια νέα έκπληξη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με τόσα μέτωπα που έχει ανοιχτά δεν ξέρει από πού να φυλαχθεί. Ο Γιώργος Κουτρουμπής κατέθεσε χθες –μέσω του δικηγόρου του –νέα προσφυγή (έχοντας αποσύρει νωρίτερα την παλαιά) αξιώνοντας περισσότερα χρήματα, που φτάνουν στο ποσό των 475.00 ευρώ αντί για 310.872,34 ευρώ που διεκδικούσε ώς τώρα και η απόφαση θα εκδικαζόταν τη Δευτέρα.

Ο πρώην αμυντικός του Τριφυλλιού, που είναι δεδομένο ότι έχει χολωθεί από τον τρόπο με τον οποίο τον άφησε εκτός ομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ζητάει επιπλέον χρήματα, προσθέτοντας μια ακόμα μεταγραφική περίοδο (Ιανουάριο 2019) εκτός από αυτήν του καλοκαιριού του 2018. Παράλληλα αξιώνει –όπως και πριν –απαγόρευση μεταγραφών για τους Πράσινους στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους και αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα, εφόσον υπάρξει «ασυνέπεια» σε αυτά που θα αποφασίσει η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Το άσχημο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δυσκολεύει πλέον η πιθανότητα να βρει κοινή συνιστώσα με τον Κουτρουμπή (ήλπιζε να το κάνει και για αυτόν και για τον Χουλτ), αν και είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με τον δικηγόρο αλλά και τον πατέρα του παίκτη την άλλη εβδομάδα, όπου θα του προταθεί διακανονισμός των χρεών, αλλά όχι στο τελικό ποσό που ζητάει.

Ανοιχτά μέτωπα

Παράλληλα τρέχουν και άλλα θέματα, όπως του Αντρές Τσάβες, για τον οποίο η Μπάνφιλντ (το Τριφύλλι χρωστούσε και σε αυτήν εκτός από την Μπόκα Τζούνιορς) αξιώνει μέσω δηλώσεων του προέδρου της Εντουάρντο Σπινόσα ποσό κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ αντί για τα 675.000 ευρώ που υπολογίζει η πράσινη ΠΑΕ. Οσον αφορά τον νεαρό μεσοεπιθετικό από τον Ισημερινό, Μπράιαν Καμπέσας, που δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα (λόγω και της προχωρημένης εγκυμοσύνης της συντρόφου του), θεωρείται πλέον βέβαιο ότι θα επιστρέψει στην Ιταλία και στην ομάδα του (Αταλάντα) προκειμένου να δοθεί δανεικός στην Αβελίνο, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της τελευταίας Γουόλτερ Τακόνε.

Την ίδια ώρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες που έχει διαθέσιμους μακριά από όλα αυτά προκειμένου να μπει με το δεξί η ομάδα στο 2018, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά την Κυριακή στη Λεωφόρο.