Οι απουσίες δεν επηρέασαν την απόδοση της ΑΕΚ η οποία επικράτησε 4-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική της Super League. Αντίθετα ο Παναιτωλικός γνώρισε μία ακόμη ήττα φέτος (7η), που τον έχει φέρει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα. Δεν πέρασαν παρά μόνο έξι λεπτά (12΄) και ο Μπακασέτας που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα, έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ, για να διώξει ελαφρά την μπάλα ο Κυριακίδης και αφού βρήκε το αριστερό του δοκάρι έφυγε κόρνερ.

Το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ σημείωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 36΄ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μπακασέτας από τον Μύγα. Στο 41΄ ο Παναιτωλικός δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του, όταν ο Ρόσα έκανε συρτό σουτ και ο Τσιντώτας έδιωξε όσο χρειάστηκε την μπάλα για να βρει στο δοκάρι και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος. Στο 44΄ κεφαλιά του Μοράρ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιντώτας.

Στις καθυστερήσεις ο Αραούχο σκόραρε με σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά από μεταβίβαση του Μπακασέτα και απλοποίησε τα πράγματα για την ΑΕΚ.

Στο 49΄ ο Τσιντώτας είχε διπλή επέμβαση αφού σταμάτησε αρχικά την προσπάθεια του Μοράρ, στη συνέχεια της φάσης έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Μάσουρεκ. Επίσης, στο 51΄ απέκρουσε νέο σουτ του Μοράρ. Έτσι φθάσαμε στο 61΄ όταν ο Λόπες που μόλις είχε μπει στον αγώνα έπιασε το δυνατό μακρινό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη. Στο 68΄ ο Παναιτωλικός σημείωσε το γκολ που -δικαιούτο- στον αγώνα και μείωσε σε 4-1 με πέναλτι του Μοράρ, που κέρδισε ο Μάζουρεκ από τον Κονέ.

Ο Μπακασέτας, που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και αποχώρησε, δίκαια κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης, αφού εκτός του γκολ, κέρδισε το πέναλτι που σκόραρε ο Χριστοδουλόπουλος και έδωσε την πάσα στον Αραούχο στο τρίτο τέρμα της ΑΕΚ. Πολύ καλός ήταν και ο Τσιντώτας που αποσόβησε πολλούς κινδύνους για την εστία του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας (69΄ Μαρινάκης), Λουίς Ρόσα (46΄ Κλέζιο), Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Ρόσα (60΄ Τσοκάνης), Ντίας, Μοράρ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Κονέ, Μπακασέτας (52΄ Μασούντ), Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (60΄ Λόπες), Αραούχο (71΄ Γιακου