Δύο άτομα που θα στελεχώσουν τον τομέα πολιτικής για το φυσικό περιβάλλον αναζητά η WWF Ελλάς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή/και μεταπτυχιακό δίπλωμα σε συναφές αντικείμενο (κοινωνικές, πολιτικές επιστήμες, περιβαλλοντικές σπουδές, κ.λπ.).

Εξοικείωση με τις αρχές και τις πρακτικές της διά βίου μάθησης και της κατάρτισης ενηλίκων και ανάλογη εθελοντική ή εργασιακή εμπειρία.

Εξειδίκευση ή/και εμπειρία σε σχεδιασμό και υλοποίηση συμμετοχικών δράσεων. Επίσης θα πρέπει να έχουν πολύ καλές οργανωτικές ικανότητες και να δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες.

Να γνωρίζουν πολύ καλά την αγγλική γλώσσα, γραπτά και προφορικά.

Επιπλέον θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα συχνών και πολυήμερων μετακινήσεων εντός και εκτός Ελλάδας.

Επίσης θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση των προγραμμάτων MS Office, καθώς και δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.

Θα συνεκτιμηθούν τυχόν προϋπηρεσία σε θέματα προστασίας και διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος, εμπειρία συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα τουλάχιστον 2 ετών, γνώση οργάνωσης και διαχείρισης βάσης δεδομένων, γνώση προγραμμάτων επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού (Photoshop, Ιllustrator, κ.λπ.), καθώς και εξοικείωση με συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS – Content Management Systems) –ανάρτηση υλικού σε ιστοσελίδες.

Οι θέσεις αφορούν πλήρη απασχόληση, με έδρα στην Αθήνα.

Απαιτεί όμως πολλά και πολυήμερα ταξίδια κυρίως στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό.

Πέραν των τακτικών αποδοχών, και της κάλυψης των άμεσων εξόδων που προκύπτουν λόγω της εργασίας, παρέχεται ιδιωτική ασφάλιση και –εάν απαιτείται –κάλυψη μέρους των εξόδων μετεγκατάστασης.

Οι θέσεις περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό και τη συμμετοχή στην υλοποίηση δράσεων πολιτικής με αντικείμενο τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και συνολικότερα την προστασία και τη διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι προσληφθέντες θα συμμετέχουν και θα συνδράμουν σε άλλες δράσεις για την προστασία της φύσης του WWF Ελλάς. Θα συνεργάζονται με τους συνεργάτες του τομέα, άλλα στελέχη της οργάνωσης, εξωτερικούς συνεργάτες και εταίρους άλλων προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει η οργάνωση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και μία συνοδευτική επιστολή στοhrnature@wwf.grμέχρι τις 19 Ιανουαρίου.

Τόσο το βιογραφικό όσο και η συνοδευτική επιστολή πρέπει να υποβληθούν στα ελληνικά και στα αγγλικά και να καλύπτουν ξεκάθαρα όλα τα αντικείμενα που αναφέρονται παραπάνω σχετικά με το προφίλ του υποψηφίου.