Προσωπικό Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ζητούν τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας ώστε να καλύψουν θέσεις για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών καταστάσεων. Πρόκειται για προσωπικό που θα απασχοληθεί στους τομείς της φύλαξης και της καθαριότητας.

ΣΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ. Ειδικότερα, στην πρόσληψη 78 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρά το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο. Πρόκειται για 14 θέσεις προσωπικού φύλαξης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 64 θέσεις προσωπικού καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του νοσοκομείου (Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο, Αλέξανδρου Συμεωνίδη 2, ΤΚ 540 07, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. 2310 – 898151, 153).

Πάντως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως στην περίπτωση που στείλουν την αίτησή τους ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Προσοχή, κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία και μόνο αίτηση και για θέσεις μίας και μόνο κατηγορίας προσωπικού –δηλαδή είτε Δευτεροβάθμιας είτε Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 15 Ιανουαρίου.

ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ. Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πρόκειται να προσληφθούν 110 άτομα στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Πρόκειται για προσωπικό που θα απασχοληθεί στους τομείς της καθαριότητας και της φύλαξης και συγκεκριμένα 98 προσληφθέντες θα καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας του νοσοκομείου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, Βασ. Παύλου 1, ΤΚ 166 73 Βούλα, τηλ. 213 – 2163.556. Διευκρινίζεται πως η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει τις επόμενες ημέρες.

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Συνολικά 45 άτομα, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ανακοίνωσε πως προσλαμβάνει το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής Σισμανόγλειο. Οι συμβάσεις εργασίας θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και οι προσληφθέντες θα καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας, φύλαξης, εστίασης και σίτισης του νοσοκομείου. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να προσληφθούν:

–8 άτομα προσωπικό φύλαξης ΔΕ

–29 άτομα προσωπικό καθαριότητας ΥΕ

–7 άτομα προσωπικό εστίασης ΥΕ

–1 άτομο βοηθός μαγείρων ΥΕ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Γραμματείας του Νοσοκομείου στη διεύθυνση Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής Σισμανόγλειο, Σισμάνογλου 45 ΤΚ 691 33 –Κομοτηνή, τηλ. 25313 – 51200. Η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 8 Ιανουαρίου.

ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Μέσα στην εβδομάδα λήγει η προθεσμία για την πλήρωση 11 θέσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας –Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας. Σύμφωνα με την προκήρυξη ζητούνται 11 άτομα για να καλύψουν ανάγκες φύλαξης και καθαριότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, Ευαγγελιστρίας 128, ΤΚ 272 00, Αμαλιάδα – Νομός Ηλείας, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. 26223 – 60153.