Πωλητές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου αναζητά η Παπαστράτος. Συγκεκριμένα η εταιρεία αναζητά πωλητές IQOS για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και IQOS Advisors για την Κύπρο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία σε ρόλο πωλήσεων ή εξυπηρέτησης πελατών, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και κατανόηση των καταναλωτών. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν δίπλωμα οδήγησης.

Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει σταθερό μηνιαίο μισθό, εταιρικό αυτοκίνητο, καύσιμο και εταιρικό τηλέφωνο.

Ειδικά για τις θέσεις στην Κύπρο οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ικανότητα επικοινωνίας στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Οσοι προσληφθούν θα εκπαιδεύονται και θα ενημερώνονται συνεχώς.

Η επεξεργασία των βιογραφικών που θα υποβληθούν θα γίνει αρχικά από την Παπαστράτος και στη συνέχεια από εξωτερικούς της συνεργάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν θα προσληφθούν και θα απασχολούνται από τους κατά τόπους αποκλειστικούς διανομείς της Παπαστράτος. Οσοι επιλεγούν θα προσληφθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου. Ειδικά για την Κύπρο οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν θα προσληφθούν και θα απασχολούνται στην Κύπρο από τον τοπικό εισαγωγέα και διανομέα IQOS.

Η αποστολή των βιογραφικών για όλες τις θέσεις θα γίνεται στη διεύθυνσηmission.amazing-Greece@pmi.com και οι υποψήφιοι για τις θέσεις στην Κύπρο θα πρέπει να αναγράφουν αυστηρά στο θέμα του email «Κύπρος IQOS Advisor».