Το Κύπελλο Αγγλίας ξεχωρίζει ως διοργάνωση για πολλά πράγματα. Ενα από αυτά είναι οι εκπλήξεις. Ενα δεύτερο είναι οι ιστορίες που δημιουργούνται μέσα από τα παιχνίδια και οι ήρωες δεν είναι οι συνήθεις ύποπτοι που πρωταγωνιστούν κάθε εβδομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά άγνωστοι ποδοσφαιριστές που κερδίζουν με κάποιο τρόπο χρόνο δημοσιότητας.

Ενας από αυτούς είναι ο 32χρονος τερματοφύλακας της Φλίτγουντ Τάουν, Κρις Νιλ. Η ομάδα του αγωνίζεται στη Λιγκ 1 (τρίτη επαγγελματική κατηγορία) και υποδεχόταν στον 3ο γύρο του Κυπέλλου τη Λέστερ. Το στοίχημα για τον Νιλ (δεύτερος τερματοφύλακας) ήταν να μη δεχτεί γκολ. Κι η αμοιβή του, αρκετά… γευστική. Μία πιτσαρία της περιοχής, από τους χορηγούς της ομάδας, τον παρότρυνε να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη και το δώρο θα ήταν πίτσες για όλη τη χρονιά! Ο 32χρονος τερματοφύλακας κράτησε την επίθεση της Λέστερ, το παιχνίδι τέλειωσε 0-0 και οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού για το δεύτερο ματς, αυτή τη φορά στο Κινγκ Πάουερ.

Για τη Φλίτγουντ το ματς είχε ιδιαίτερη σημασία. Η ομάδα είναι στη μέση της βαθμολογίας στη Λιγκ 1 ενώ η συνάντηση με τη Λέστερ ήταν τηλεοπτική που σημαίνει επιπλέον έσοδα στο ταμείο της.

Για τον Κρις Νιλ έμεινε η ικανοποίηση για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ από την πρώην πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά και η φωτογραφία με τις πίτσες μετά το τέλος του ματς. Φυσικά, δεν άφησε τους συμπαίκτες του παραπονεμένους.