Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2018 ο Πανιώνιος, που παρότι ζορίστηκε, επικράτησε τελικά της Κέρκυρας με 3-1 στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζει να βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν από την αρχή τον έλεγχο του ματς, προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί, το σκορ όμως άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι. Οι οποίοι σε μια αντεπίθεση στο 43′ βρήκαν δίχτυα με τον Επστάιν. Κάνοντας έτσι το 0-1, μιας και το γκολ που είχε πετύχει 10 λεπτά νωρίτερα ο Μασούρας ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Aυτό το γκολ έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην ανάπαυλα σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, παρότι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα. Με την Κέρκυρα να βάζει δύσκολα στο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Πανιώνιος ωστόσο αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Με τον κορυφαίο της αναμέτρησης Μασούρα να κάνει το 1-1 στο 46′. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων, που πήραν προβάδισμα στο 53′ με το ωραίο σουτ του Λάμπρου και κλείδωσαν τη νίκη στο 78′ με τον Παπαγεωργίου. Η Κέρκυρα δεν έδειξε την παραμικρή αντίδραση, γνωρίζοντας μία ακόμα ήττα για φέτος.

Πανιώνιος: Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46′ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76′ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (81′ Πινιώτης).

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56′ Μπάουμαν), Γκράσι, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67′ Κόντος), Σιόντης, Επστάιν, Παμλίδης (75′ Ζορμπάς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3-1

ΚΕΡΚΥΡΑ