Λένε ότι στον άκρατο επαγγελματισμό δεν υπάρχουν αισθήματα και πως ιδιαίτερα οι ξένοι παίκτες σπάνια δείχνουν τέτοιες ευαισθησίες. Και όμως ο Νίκλας Χουλτ ξάφνιασε ευχάριστα χθες τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αφού ζήτησε και αυτός (η ομάδα το είχε κάνει) να αναβληθεί για μία εβδομάδα η εκδίκαση της προσφυγής του, την οποία μάλιστα είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποσύρει εφόσον βρεθεί ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιο που θέλει. Οι Πράσινοι σε μια τέτοια περίπτωση θα βγουν διπλά κερδισμένοι, καθώς και θα έχουν γλιτώσει μια προσφυγή και θα βάλουν στο ταμείο τους ένα ποσό της τάξεως των 250.000-300.000 ευρώ από ενδεχόμενη μετακόμιση του παίκτη, την οποία θα αναζητήσουν αμέσως και οι δύο πλευρές.

Ηδη για τον διεθνή σουηδό μπακ είχαν εκφράσει πριν από λίγο καιρό το φιλολογικό ενδιαφέρον τους βελγικά κλαμπ (μεταξύ των οποίων και η Αντερλεχτ) και από εκεί θα ξεκινήσουν αμέσως τις επαφές οι Πράσινοι.

Ο δικηγόρος του Χουλτ πάντως είχε και άλλη δουλειά, καθώς πελάτης του είναι και ο Κουτρουμπής και έτσι λοιπόν κατέθεσε το δικόγραφο της νέας προσφυγής του έλληνα στόπερ, που θα εκδικαστεί τη Δευτέρα. Την Πέμπτη αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή του Τελάντερ.