Ο ΠΑΟΚ σφράγισε και τυπικά χθες την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 2-1 των Τρικάλων, χάρη σε πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Βέβαια το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν τέτοιο (5-1 υπέρ του Δικεφάλου) που όλα είχαν ξεκαθαρίσει πριν γίνει η σέντρα στο χθεσινό ματς στην Τούμπα. Αυτό άλλωστε έδωσε και το δικαίωμα στον τεχνικό του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς ο σέρβος επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Ανοιξε το σκορ στο 78′, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, αλλά η θεσσαλική ομάδα έφτασε στην ισοφάριση στο 91′ με εξαιρετικό πλασέ του Μιλοσάβλιεφ. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από το γκολ της ισοφάρισης οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Ντακόλ. Ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Πρίγιοβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Κρέσπο (60′ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81′ Πέλκας), Σάκχοφ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70′ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (77′ Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62′ Μιλοσάβλιεφ), Ζγκούρι (73′ Ντακόλ).