Λογικό είναι ο αποψινός επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου για τη φάση των 16 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία (19.30, Cosmote Sport 1) να μοιάζει γολγοθάς για τους Πράσινους, που καλούνται να ανατρέψουν το εκκωφαντικό 4-1 με το οποίο είχε επικρατήσει η ομάδα της Φθιώτιδας στο πρώτο παιχνίδι.

Και όμως, ακόμα πιο δύσκολο είναι το έργο του Τριφυλλιού εκτός γηπέδου, όπου συνεχίζει να ψάχνει τις καλύτερες δυνατές πωλήσεις παικτών του, προσπαθώντας παράλληλα να πετύχει και διακανονισμούς με άλλους που έχουν προχωρήσει σε προσφυγή προκειμένου να μην ανοίξει ο ασκός του Αίολου της αφαίρεσης βαθμών.

Αυτό που ζητάνε δηλαδή ο Ράσμους Τελάντερ και ο Στάθης Ταυλαρίδης που δεν συμβιβάζονται με… έναντι, αλλά θέλουν όλο το ποσό (κοντά στα 100.000 ευρώ έκαστος) ενοχλημένοι και από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε τη δόση Οκτωβρίου στον Χουλτ και όχι στους άλλους. Ο τελευταίος βέβαια προχθές ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του δίνοντας πολύτιμο χρόνο στο Τριφύλλι να επιχειρήσει εκ νέου την πώλησή του, κάτι που αν επιτευχθεί θα φέρει μάλιστα και κέρδος κάποιων χιλιάδων (200 – 300) ευρώ για τον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι έχοντας συγκεντρώσει όλα τα θέματα προσφυγών παικτών τους, προχώρησε σε αποστολή των όρων αποπληρωμής που προτείνει (με ορίζοντα τριετίας) και περιμένει να δει αντιδράσεις.

Η περίπτωση Μολέδο

Οσον αφορά τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο Βραζιλιάνος δείχνει να προτιμά να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά η Ιντερνασιονάλ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του προτείνει παίκτες και όχι χρήματα στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν εξυπηρετεί την ομάδα, η οποία προτιμάει το… ρευστό το οποίο έδινε ο ΠΑΟΚ.

Πάντως ΜΜΕ από τη Βραζιλία μιλούν για τελειωμένη συμφωνία παίκτη και Ιντερνασιονάλ, αναφέροντας ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν δεχτεί να συναινέσει, τότε ο Μολέδο θα προχωρήσει στην προσφυγή!

Γι’ αυτό το αποψινό παιχνίδι μοιάζει πιο… εύκολο (από τα εξωαγωνιστικά θέματα) παρά το βαρύ 1-4 του πρώτου ματς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον νεοαποκτηθέντα Βαγγέλη Οικονόμου (καθώς δεν παίζουν ούτε ο Μολέδο, ούτε ο Κολοβέτσιος που ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση) και ελπίζει να δει πιο αποτελεσματική την ομάδα του, σε σχέση με τον αγώνα με τον Πλατανιά όπου σκόραραν μόνο από το σημείο του πέναλτι αν και είχαν 25 τελικές !

Ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές από την πλευρά του ζητά απόλυτη συγκέντρωση από την ομάδα του, δεδομένου ότι θα δεχτεί τρομερή πίεση από το πρώτο λεπτό.