Με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και μπροστάρηδες τους Ελληνες (Χαραλαμπόπουλος και Ζάρας από 13, Κατσίβελης 10), ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα στην Πυλαία της ιταλικής Κάπο ντ’ Ορλάντο (79-61) και συνεχίζει να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ από τον 1ο όμιλο.

Στις κερκίδες του Κλειστού της Πυλαίας βρέθηκε και ο βετεράνος πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ, ο Μαυροβούνιος Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ, ως σκάουτ των Σακραμέντο Κινγκς, της ομάδας του Βλάντε Ντίβατς και του επίσης πρώην άσου του Δικεφάλου Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, η οποία παρακολουθεί τον Χαραλαμπόπουλο.

Βαριά ήττα (91-63) γνώρισε στη Γαλλία ο Αρης από τη Ναντέρ και πλέον «κυνηγάει» μήπως προλάβει την τελευταία στιγμή την 4η προνομιούχα θέση από την Οστάνδη.

n Απόψε (19.00 – ΕΡΤ3) στην Πάνορμο, κόντρα στην Μπάνβιτ η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις ελληνικές συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να περιμένει αντίδραση από την ομάδα του μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

n Στο βόλεϊ, τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν 3-0 στον Ρέντη τη Λογκρόνιο (25-18, 25-12, 25-17) και προκρίθηκαν στους 16 του Τσάλεντζ Καπ.