Πέντε άτομα διαφόρων ειδικοτήτων αναζητά η εταιρεία First Quality Cheese ΕΠΕ που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τυροκομικών και λοιπών ειδών διατροφής με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, για άμεση κάλυψη των κενών θέσεων.

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναζητά έναν διευθυντή πωλήσεων με εμπειρία σε θέση προϊσταμένου πωλήσεων τουλάχιστον πέντε έτη.

Ο υποψήφιος για τη θέση θα πρέπει να είναι πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ, να έχει άριστη γνώση αγγλικών και ηλικία έως 45 ετών.

Εναν πωλητή με αντίστοιχη εμπειρία πωλήσεων τουλάχιστον τριών ετών σε εταιρεία τροφίμων, έναν οδηγό με δίπλωμα Γ’ ή Ε’ κατηγορίας, κάρτα ταχογράφου και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας καθώς και εμπειρία σε συρόμενο. Και για τις δύο θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 45 ετών.

Επίσης, αναζητά έναν υπάλληλο γραφείου με πτυχίο ΑΕΙ, ή ΤΕΙ σε οικονομικό ή λογιστικό κλάδο, να γνωρίζει αγγλικά και να είναι ηλικίας έως 35 ετών.

Τέλος, η εταιρεία αναζητά έναν αγοραστή με τουλάχιστον τρία έτη εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση, με εξαιρετική γνώση αγγλικών, ενώ θα συνεκτιμηθεί η γνώση τυχόν άλλων ξένων γλωσσών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους στη ηλεκτρονική διεύθυνση firstqualitycheese@gmail.com.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναγράφουν τον κωδικό της θέσης απαραίτητα, βιογραφικά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή δεν αναγράφουν κωδικό θέσης δεν θα γίνονται αποδεκτά.