Στο σαββατιάτικο ματς στη Ριζούπολη οι μεν γηπεδούχοι ήθελαν να πάρουν μια μικρή ανάσα στη βαθμολογία, οι δε φιλοξενούμενοι να εξακολουθήσουν να κρατούν την 5η θέση.

Το 1-1 αφήνει και τους δύο ικανοποιημένους σε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, που ωστόσο κρίθηκε από τις στημένες φάσεις.

Ο Πανιώνιος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, ωστόσο το γκολ το βρήκε ο Απόλλωνας. Επειτα από εκτέλεση φάουλ του Κούρου στο 38′ ο Μπαρτολίνι βρέθηκε ανενόχλητος σε θέση για γκολ και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στην επανάληψη, ήρθε, το γκολ που έψαχνε ο Πανιώνιος (στο 78′) με αρκετή δόση τύχης. Δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Μασούρα με την μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του Τσόβιτς και να καταλήγει στα δίχτυα του.

Απόλλων Σμύρνης: Τσόβιτς, Στάθης, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (80′ Ντεβέσα), Ναδάλες, Αλμπάνης, Καστιγιέχος (84′ Σιατραβάνης).

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς (64′ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Σιώπης (64′ Σαββίδης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου (46′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.