Κώστας Φιλιππίδης και Νικόλ Κυριακοπούλου έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα στην πρεμιέρα τους στον κλειστό στίβο στο μίτινγκ επί κοντώ στην Ορλεάνη. Ο Φιλιππίδης, που ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5.61μ., ωστόσο στο μπαράζ που ακολούθησε πήρε την πρώτη θέση με 5.71. «Τα τελευταία χρόνια συνηθίζω να αρχίζω τη σεζόν από εδώ. Ηταν μια καλή αρχή, έστω κι αν περίμενα κάτι καλύτερο», σχολίασε ο Φιλιππίδης. Η Νικόλ Κυριακοπούλου άρχισε τον αγώνα από τα 4.41μ. δείχνοντας νευρικότητα, καθώς χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να περάσει αυτό το ύψος. Στη συνέχεια όμως πέρασε τα 4.60 δείχνοντας σε καλή κατάσταση παρά τη 18μηνη απουσία της. Ο επόμενος αγώνας της θα είναι στις 7/2 στο Παρίσι.

ΒΟΛΕΪ. Οι δύο Βραζιλιάνοι (Μπατατζίμ, Καρντόσο) που ενίσχυσαν τον Παναθηναϊκό στο χτεσινό ματς με τη Νίκη Αιγινίου στο Μετς έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά, παρότι αρκετά βελτιωμένη, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ηττήθηκε στο τάι-μπρεκ. Ιδιαίτερα ο Καρντόσο (30π, 28/42 επ,2 άσσους) ήταν εξαιρετικός και έδειξε πως θα βοηθήσει στη συνέχεια. Με τη νίκη της η Νίκη Αιγινίου ισοβαθμεί στην 7η θέση με την Κηφισιά.

Στη Χαλκίδα λαχτάρισαν με έναν άλλο Βραζιλιάνο, τον Ιγκόρ Σοάρες ντε Σόουζα. Ο ακραίος της Κηφισιάς έχασε τις αισθήσεις του στο τάι-μπρέικ του αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκαν συμπτώματα υπερκόπωσης.