Ο ΠΑΟΚ ενισχύει το… σκυρόδεμα της άμυνάς του με τον «βράχο» Ροντρίγκο Μολέντο και ο Παναθηναϊκός ωφελείται τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά από τα ανταλλάγματα.

Μάλιστα, στο χθεσινό εν Αθήναις ραντεβού των δύο πλευρών –για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του βραζιλιάνου στόπερ –έπεσε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και τρίτο όνομα παίκτη τού Δικεφάλου.

Πέραν δηλαδή από τους Εργκούς Κάτσε (με συνιδιοκτησία 50-50) και Δημήτρη Κωνσταντινίδη (ως ελεύθερος) συζητήθηκε το ενδεχόμενο να κατηφορίσει ως δανεικός (και πληρωμένος έως το καλοκαίρι όπως οι άλλοι δύο) ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός επανήλθε στη δράση ύστερα από ρήξη χιαστών.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να λάβει 350.000 ευρώ και να γλιτώσει μέρος από τις οφειλές προς τον Μολέντο.

Την ίδια ώρα ο Χουλτ «παίζει» δυνατά για τη Νότιγχαμ και για τον Κουλιμπαλί έρχεται –μάλλον –νέα πρόταση από τη Μέχελεν. Παράλληλα, ο Μπράιαν Καμπέσας –που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων –αποχώρησε εντελώς αθόρυβα με μια απλή ανακοίνωση της ΕΠΟ στη γενικότερη ενημέρωση για τις αποφάσεις της ΕΕΟΔ. Για τον εξτρέμ από τον Ισημερινό (δανεικός από Αταλάντα) ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε ούτε καν ανακοίνωση.

Στον ΠΑΟΚ, από την άλλη, συνέχισαν χθες τις διαψεύσεις για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο δημοσιογράφος του RMC Loic Tanzi μετέδωσε ότι η Ρεν έχει συμφωνήσει με τον Σέρβο και απομένει η συναίνεση του ελληνικού συλλόγου, αλλά ο Δικέφαλος αντέδρασε σε δύο χρόνους. Πρώτα, ο Γιώργος Σαββίδης ποστάρισε με ειρωνεία στα αγγλικά «αλήθεια; Πείτε μας, σας παρακαλώ, τις λεπτομέρειες» και εν συνεχεία από την ΠΑΕ διέρρεε η πληροφορία ότι «δεν πωλείται».

Κι ας προτείνονται άλλοι επιθετικοί, όπως ο διεθνής ρουμάνος επιθετικός της Λουντογκόρετς Κλαούντιο Κεσέρου που έχει πετύχει 47 γκολ σε 74 αγώνες στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας.