Μηχανικούς, αναλυτές QA, γραφίστες και team leader IQOS αναζητεί η εταιρεία καπνικών προϊόντων Παπαστράτος. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία έως τα τέλη Ιανουαρίου να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην εταιρεία για μία εκ των θέσεων. Οσον αφορά τους μηχανικούς QA, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου ή κολεγίου στη χημική μηχανική, τις χημικές /βιολογικές επιστήμες ή τις φυσικές επιστήμες. Επίσης πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3 με 5 χρόνια εμπειρίας στη Διασφάλιση Ποιότητας στη βιομηχανία φαρμάκων, τροφίμων ή παρόμοιων προϊόντων. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται η ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα, η προηγμένη γνώση των σχετικών προτύπων (ISO, ICH, GMP και GLP) και οι ανεπτυγμένες δεξιότητες των υπολογιστών (Microsoft Project, Excel, Word, PowerPoint, Outlook).

Επίσης, η εταιρεία αναζητεί αναλυτή QA με τουλάχιστον έναν χρόνο εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανίας. Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου χημείας ή χημικής μηχανικής, να έχουν ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα, προηγμένη γνώση των σχετικών προτύπων (ISO, ICH, GMP και GLP) και ανεπτυγμένες δεξιότητες των υπολογιστών (Microsoft Project, Excel, Word, PowerPoint, Outlook).

Για τις θέσεις γραφίστα και διαχειριστή CTP με εξάμηνη σύμβαση, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν αντίστοιχο πτυχίο στο γραφικό σχέδιο. Επιπλέον πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών στις ροές εργασίας Prepress και άριστη γνώση ArtPro του Nexus και του Adobe Suite. Απαραίτητα οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ευχέρεια στην αγγλική και την ελληνική γλώσσα.

Για τις θέσεις των team leader του προϊόντος IQOS οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου στη διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ ή σε οποιονδήποτε άλλο σχετικό τομέα.

Απαιτούνται τουλάχιστον τρία χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις, ιδανικά εντός της βιομηχανίας FMCG και εμπειρία σε ρόλο επόπτη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μιλούν άπταιστα αγγλικά και να είναι άριστοι χειριστές προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, PowerPoint κ.ά.). Απαραίτητη θεωρείται η άδεια οδήγησης, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Οι θέσεις αφορούν διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Αιτήσεις και πληροφορίες για όλες τις θέσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.pmi.com/careers/explore-our-job-opportunities?location=Greece