Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΑ Courier η πρόσληψη 100 ατόμων μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

Η διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού θα γίνει μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ και το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσει η υλοποίηση του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της θυγατρικής εταιρείας των ΕΛΤΑ, που έδωσε το πράσινο φως για τις μόνιμες προσλήψεις, στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα περιλαμβάνονται οι παρακάτω ειδικότητες: Είκοσι πτυχιούχοι ΑΕΙ, συγκεκριμένων ειδικοτήτων, οι οποίες θα γίνουν το επόμενο διάστημα γνωστές, καθώς και συνολικά 80 διανομείς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Νοσοκομείο Σάμου

16 καθαριστές με σύμβαση ορισμένου χρόνου

Δεκαέξι άτομα θα προσληφθούν στον τομέα της καθαριότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου Αγιος Παντελεήμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση ΓΝ Σάμου, Συνταγματάρχη Κεφαλοπούλου 17, ΤΚ 83100 Σάμος, τηλ. 22730-83104.