Η Εθνική Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού για να καλύψει πρόσκαιρες και επείγουσες ανάγκες για την επιτάχυνση της κτηματογράφησης, καθώς η εταιρεία έχει αναλάβει την επόμενη τετραετία την κτηματογράφηση του 60%, την κατάρτιση δασικών χαρτών για το 45% της χώρας και την ηλεκτρονική ανάρτησή τους στο σύνολο της χώρας. Ετσι, αναμένεται να προσληφθούν συνολικά 62 άτομα, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με συμβάσεις μίσθωσης έργου και διάρκεια τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, αίτηση μπορούν να υποβάλουν –ανεξαρτήτως κατηγορίας (ΠΕ, ΤΕ) –οι υποψήφιοι ηλικίας από 25 έως 55 ετών. Στην περίπτωση υποψηφίων χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση κ. λπ. και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαχθεί από αυτές.

Οι ειδικότητες που προκηρύσσονται μέσω ΑΣΕΠ στην εταιρεία Εθνική Κτηματολόγιο ΑΕ είναι οι εξής:

– 22 Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί/Πολιτικοί Μηχανικοί ΠΕ

– 5 Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί ΠΕ

– 11 Τοπογράφοι Μηχανικοί ΤΕ

– 8 Δασολόγοι ΠΕ

– 3 άτομα ειδικότητας Πληροφορικής – Μηχανικοί Ανάπτυξης Λογισμικού ΠΕ

– 2 άτομα ειδικότητας Πληροφορικής – Μηχανικοί Ανάπτυξης Εφαρμογών Βάσεων Δεδομένων ΠΕ

– 1 άτομο ειδικότητας Πληροφορικής – Διαχειριστής Συστημάτων Πληροφορικής ΠΕ

– 2 άτομα Πληροφορικής – Διαχειριστές Βάσεων Δεδομένων ΠΕ

– 2 άτομα ειδικότητας Πληροφορικής – Υποστήριξη Εφαρμογών Πληροφορικής ΤΕ

– 1 άτομο ειδικότητας Πληροφορικής – Τεχνικός Συστημάτων Πληροφορικής ΤΕ

– 3 οικονομολόγοι ΠΕ

– 2 λογιστές ΠΕ

Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους για μία αποκλειστικά θέση μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από τη δημοσίευση της προκήρυξης. Η λήξη της προθεσμίας ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2018. Επισημαίνεται πάντως ότι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kta2018@ktimatologio.gr. Σύμφωνα με την προκήρυξη, μετά την αποστολή της αίτησης ο υποψήφιος θα λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης παραλαβής και σε μεταγενέστερο χρόνο θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά για τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρότασής του.